Корзина
13 отзывов
Наличие документов
Знак Наличие документов означает, что компания загрузила свидетельство о государственной регистрации для подтверждения своего юридического статуса компании или физического лица-предпринимателя.
+380660750111

“Популяризую кавову культуру” - на Донеччині зростає кількість майстерень з обсмаження кави

“Популяризую кавову культуру” - на Донеччині зростає кількість майстерень з обсмаження кави

Денис Лисицький став підприємцев 5 років тому. У своєму рідному шахтарському місті Добропіллі відкрив точку, де готував каву. Торік переміг у конкурсі “Український донецький куркуль” і зараз має майстерню, де обсмажує зерна кави, повідомляє “Бізнес-Схід” 

До цього року  у підприємця працювала точка, де готували каву з собою.

“Моє місто – шахтарське, батько шахтарем вісім років працював. Тому вирішив назвати свою торгову марку “Забойный кофе” – це і про шахту, і про енергію від цього напою”, - розповів Денис Лисицький.

Підприємець закуповує  каву у прямих постачальників з Бразилії, Ефіопії, Уганди, країн Латинської Америки. Каже, що знає смак кожного сорту кави.

“До того, як займатися продажем кави, я не дуже любив її. Але став продавати людям і подумав, що маю знати її смаки, відтінки, щоб пояснити покупцю. Тому, усе, що продаю, сам куштую”, - сказав Денис.

Місяць тому підприємець розширив свій бізнес – відкрив майстерню, де обсмажує каву. Грантовий конкурс допоміг у цьому, його Денис виграв з другого разу. Після невдалої спроби у 2018 році за місяць доопрацював свій проєкт і знову подав його комісії. На отримані 500 тисяч гривень придбав обладнання і взяв на роботу двох людей.

 

“Каву ми обсмажуємо у ростері турецького виробника, також придбали професійні кавові машини, таке обладнання зазвичай дороге, але гроші з цього конкурсу мені допомогли”.

У перспективі добропільський підприємець планує розвивати торгівлю через інтернет та соцмережі, зараз працює над створенням сайту. І каже, що в такий спосіб популяризує кавову культуру на Донеччині.

 

“Зараз в Україні з’являється багато кавових майстерень, рівень кавової культури зростає, хочу, щоб це було і на Донеччині, аби люди могли випити одне горнятко, але якісного смачного напою, який зарядить енергією на увесь день”, - поділився Денис.

 

Источник: https://bizshid.com/news/1377-populiaryzuiu-kavovu-kulturu-na-donechchyni-zrostaie-kilkist-maisteren-z-obsmazhennia-kavy

  • Арабика и робуста. Сходства и различия.
    Арабика и робуста. Сходства и различия.
    Предпочитаете употреблять только чистые, не искаженные вкусовыми добавками продукты? Или самостоятельно составлять уникальные миксы для приготовления бодрящего напитка? Тогда Вам стоит по отдельности приобрести кофе Робуста и натуральную Арабику.
    Арабика и робуста. Сходства и различия.
  • Готовим кофе в турке
    Готовим кофе в турке
    Вы не мыслите своей жизни без бодрящего напитка, и хотите научиться правильно варить кофе? Профессионалы используют для этого уникальные рецепты, креативные идеи, фирменную посуду из натуральных материалов и высококлассное оборудование. Но в...
    Готовим кофе в турке