Турки з металу найбільш довговічні та невибагливі. Традиційно популярністю у кавоманів користуються мідні турки, що історично походять зі східних країн. Мідь має рівномірну теплопровідність, що дозволяє приготувати каву, що відрізняється вишуканим ароматом. Сама турка має вузьку шийку, що також важливо для приготування кави. Наші турки мають спеціальне внутрішнє покриття із харчового олова, яке оберігає мідь від окислення.
ГалереяСписок
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -15%Залишилось 19 днів
- -15%Залишилось 19 днів
- -4%Залишилось 19 днів
- -4%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
- -16%Залишилось 19 днів
Існує безліч кавоварок, але справжні цінителі кави знають, що турка для кави це ідеальний вибір. Турка для кави використовувалася ще нашими предками і досі не вигадали нічого кращого для приготування кави. Справа в тому, що електричні кавоварки або інші судини в яких готують каву мають високу теплопровідність, а це погано позначається на якості кави, що готується. Справжня кава не повинна кипіти як чай, вона повинна нудитися на повільному вогні вбираючи весь аромат кави. Турки для кави бувають мідні, керамічні, срібні, алюмінієві. Турка для кави з кераміки непогано підходить для варіння кави, але керамічна турка тендітна і в ній можуть з часом утворитися мікротріщини та сколи. Срібна турка для кави - це ідеальний вибір, вона за властивостями близька до мідної турки, але ціна такої турки буде дуже високою. Найпопулярніша турка для кави з міді, тому що мідь має рівномірну теплопровідність і кава не пригорає до стін турки. Якісна турка має широке дно та вузьке шийку, внутрішнє покриття має бути з харчового олова. При виборі турки для кави приділіть увагу ручці турки. Турка для кави не повинна бути з пластмасовою ручкою, інакше ця ручка з часом розплавиться та деформується, найкраще брати турку з дерев'яною ручкою.