Ніж шкірознімний Tramontina Profissional Master 15.2 см (24606/186)
- Призначення: шкірознімний
- Довжина леза: 152 мм
- Матеріал леза: нержавіюча сталь DIN 1.4110
- Товщина леза: 2 мм
- Матеріал руків'я: поліпропілен із захисним покриттям Microban
- Можна мити в посудомийній машині
- Різальна крайка: гладка
- Колір: білий
- Без паковання
Ніж шкірознімний Tramontina Profissional Master 152 мм у блістері (24606/186) — незамінний під час розбирання туш64 та інших тварин. Лезо виготовлене з якісної твердої сталі. Колодка зроблена з поліпропілену, має антибактеріальне покриття. Професійний ніж для справжніх майстрів оброблення м'яса!
Шкироснімний ніж TRAMONTINA серії Profissional Master артикул 24606/186. Серія Profissional Master від Tramontina — це лінійка ножів для професійного використання, розроблена для застосування в ресторанах і харчовій промисловості. Ножі цієї лінійки проходять термічне оброблення, яке містить загартування (нагрівання леза), відразливу температуру (охолодження від 50 до -196 градусів) і відпустку (підвищення еластичності сталі) для тривалішого й ефективнішого терміну експлуатації. Леза ножів серії Profissional Master мають твердість 54-58 одиниць за шкалою Роквелла, завдяки чому залишаються надзвичайно гострими дуже тривалий час навіть за інтенсивного використання. Ніж виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі. Має дуже гостре лезо завдовжки 152 мм (6 дюймів). Вигнута форма леза призначена для легкого зняття шкур. Ручка виготовлена з поліпропілену зі спеціальними антибактеріальним покриттям Microban, що полегшує догляд за виробом. Має анатомічну форму, завдяки чому працювати ножем легко та зручно, рука не втомлюється навіть у разі тривалого використання. Ручка виготовлена в білому кольорі. Ніж можна мити в посудомийній машині. Ідеально підходить як для використання в професійному середовищі, так і на особистій кухні.
Ножі серії MASTER — ідеальні ножі для професійного використання, надійні та міцні, довговічні з чудовою, чудовою здатністю нарізування. Лезо — нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2 mm.
Характерна риса цієї серії — поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (Мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду та цвілі, запобігає росту грибків і мікробів. Більше гігієни й безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару.
Ідеальна V-подібна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка — зручна, масивна й ергономічна для комфортного й безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дає ножу ковзати в руці.
Бренд Tramontina заснований у Бразилії 1911 року. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.
Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столового та кухонного приладдя, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.
Tramontina виробляє кухонне начиння тільки з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка згодом не тьмяніє й не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак як звичайного домовласника, так і найвимогливішого професійного кухаря.
Приносить задоволення від процесу приготування їжі та від того, як це об'єднує людей залучених у цей процес.
Основні | |
---|---|
Виробник | Tramontina |
Країна виробник | Бразилія |
Довжина леза | 15.2 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Поліпропілен |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
Тип | Ніж для м'яса |
Користувальницькі характеристики | |
Стан | Нове |
- Ціна: 621 ₴